Egy út van csak: felfelé. There is only one way, UP!
<b>HU</b> +36 1 49 00 280 <b>MT</b> +356 7703 9840 HU +36 1 49 00 280 MT +356 7703 9840
Nem elég egy megnyerő honlap, a kommunikáció az üzleti életben is kiemelten fontos.

Üzleti kommunikáció

Amikor valaki egy új szolgáltatást venne igénybe vagy terméket vásárolna általában megvizsgálja, hogy milyen lehetőségek közül válogathat. A design mellett azonban a kommunikáció is kiemelten fontos, hisz nem csupán a hírlevelek, e-mailek vagy telefonhívások, de az oldalunk szövegezése is ide tartozik, amely az első benyomás mikor valaki rátatlál az oldalunkra.
Emellett az ügyfeleinkkel való közvetlen kommunikáció is elengedhetetlenül fontos, hisz ez alapján is mérlegelni fogják, hogy szeretnék-e igénybe venni szolgáltatásainkat.
Azt is fontos mérlegelni, hogy amennyiben lehetséges a szolgáltatást két (vagy több) nyelven is biztosítani érdemes az oldalt is lefordítani ezen nyelvekre, hogy potenciális célközönségünkből ne zárjunk ki egyetlen réteget sem.

  • Miért?

Mert attól függetlenül, hogy szeretnénk-e külföldre is eladni vagy szolgáltatni, országon belül is vannak olyan vásárlók akiket pusztán az gátol meg a vásárlásban, hogy nem tudnak kiigazodni az oldalon. Az UP! Business Services két nyelven is elkészíti az oldalt, a meglévő oldalakat pedig igény esetén lefordítja. Kommunikációk, posztok és blogbejegyzéseket jelenleg Magyar és angol nyelven vállaljuk.
Azon ügyfeleink számára, akik nem érzik magukat magabiztosan különböző kommunikációs helyzetekben tréninggel segítünk, hogy eljussanak a kívánt szintre, így biztosítva a célközönség maximális elérését.

Ez teljes mértékben partnereinktől függ. Van aki csak azt szeretné, hogy manageljük közösségi oldalait de akad olyan is aki a céges profil megkreálása mellett folyamatos tartalomgyártásra tart igényt. Ebben az esetben nincs szükség rendszeres bejelentkezésre.

You cannot copy content of this page

Menü