Egy út van csak: felfelé. There is only one way, UP!
<b>HU</b> +36 1 49 00 280 <b>MT</b> +356 7703 9840 HU +36 1 49 00 280 MT +356 7703 9840

Családias légkör, nemzetközi szakértelem

Büszkén mondhatjuk el, hogy megfelelő Google és Microsoft minősítéssel rendelkező, 100%-ban családi vállalkozás vagyunk.

Figyelmesség, ügyfélélmény, precizitás, több éves szakmai tapasztalat és még sok egyéb jelző használatos, mellyel terméket vagy szolgáltatást próbálnak eladni nekünk. Általában van egyfajta rugalmasság a vásárló részéről, hogy mely szempontokat priorizálja rendelésének természetétől függően, illetve, hogy kis-, közép- vagy hosszútávú céljai vannak.

Korábbi tapasztalataink a kis- és középvállalkozásoktól kezdve egészen a világméretű cégek nemzetközi munkakörnyezetéig terjed, kiegészülve a Faragó Entertainment, családi formában történő üzemeltetésével. A különféle háttér azonban nem jelent különféle értékrendet; fő fókuszunk az ügyfélelégedettség mely mindig is a legfontosabb szempontnak bizonyult.

Számtalan cég van aki egy honlapot vagy közösségi média oldalt elkészíthet, azonban a marketing nem csupán egy egyszeri történet. Az igazán látványos változás csakis hosszútávú együttműködéssel valósítható meg, ilyen esetben azonban rendkívül fontos a partnerek közötti kapcsolat illetve a kooperáció könnyedsége.

Mindig kihangsúlyozzuk, hogy nincs egy olyan módszer ami mindenkinek úgyannyira lenne hasznos, hiszen minden egyes vállalkozás mögött áll valaki aki a saját elképzeléseit szeretné megvalósítani. Saját vállalkozásaink, melyeket a kezdetektől fogva managelünk sokat jelentenek számunkra és egészen biztosan mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni belőle. Épp ezért fontos megtalálni azt, aki nem csupán egy szolgáltatást nyújt számunkra, hanem partnerként tud együttműködni velünk és támogatni abban, hogy az elképzelés valósággá válhasson.

A Faragó Entertainment 2012-ben alapult vállalkozás, mely egy szimpla webshop megalkotásából született, de azóta szolgáltatásainak listája jelentősen kibővült. Az évek során képzésekkel és újításokkal ügyeltünk arra, hogy kellően fejlődjünk, ez továbbra is fontos lesz számunkra. Célunk az, hogy mindenki számára egyértelműen látszon miben különbözik szolgáltatásunk az átlagtól; olyan ügyfélélményt biztosítani, amellyel mi magunk is elégedettek lennénk.

Faragó András

CEO Értékesítési és marketing szakértő

Kovács Milán

Business Partner Nemzetközi tanácsadó és kommunikációs menedzser

You cannot copy content of this page

Menü